Producent makaronu opartego na naturalnych składnikach

Na rynku działamy od 1993 roku, od tego czasu dostarczając klientom najwyższej jakości makarony z naturalnych składników. Nasza działalność jest odpowiedzią na zapotrzebowanie rynku na naturalne produkty, dlatego rozpoczęliśmy wytwarzanie oraz sprzedaż domowego makaronu w różnych odsłonach. Wysoka jakość naszych produktów pomogła nam szybko zyskać dużą grupę klientów i unowocześnić posiadany park maszynowy. W związku z reorganizacją, w 1997 roku nazwa firmy zmieniła się na PPHU „Anna” Amelia Marczak Zakład Przetwórstwa Zbożowego.

Jesteśmy firmą rodziną, która od lat doskonali się w produkcji polskiego tradycyjnego makaronu, który zgodny jest z wszelkimi normami bezpieczeństwa zdrowotnego. Dzięki wysokiej sprawności maszyn wchodzących w skład naszego parku technologicznego, nowoczesnym metodom suszenia i stabilizacji makaronu, nasze produkty odznaczają się długoterminową trwałością, długim terminem przydatności do spożycia, oraz wysokim współczynnikiem przyrostu wagowego (pęcznienia po ugotowaniu). Dbamy o rozwój nie tylko stosowanych linii technologicznych, ale również o podnoszenie naszych kwalifikacji. Uczestniczymy w szkoleniach branżowych, targach wystawienniczych, które są dla nas nie tylko źródłem cennych informacji, ale przede wszystkim motorem do dalszego rozwoju.

produkcja makaronu

 

Serie makaronów znane w całym kraju

Pod marką makarony „Anna” dostaniecie takie serie produktów jak Swojski Makaron Jajeczny Babci Ani, Makaron Domowy bez cholesterolu, czy Makaron Hetmański, dostępne w wielu rodzajach, które produkowane są w technologii wałkowanej i tłoczonej. Zakupisz u nas makarony 2-jajeczne, makarony dietetyczne z pszenicy durum, czy też makarony pełnoziarniste, które zebraliśmy w zakładce oferta makaronów.

 

dyplom-2020
Najlepszy-2019
Dyplom-Najlepszy-Produkt-2018
Dyplom zlota siodemka 2018
Polski Smak 2016

Zobacz również

Dowiedz się co oferujemy Oferta

 

Masz pytania? Kontakt